Mozz chutné recepty

Koláč s tuňákem a mozzarelou

Obtížnost Nízká
Doba vaření 30 - 45 minut
Počet osob 4 osoby

Ingredience

  • 3 x 125 g balení Galbani Mozzarella
  • 100 g ovesných vloček
  • 60 g kuskusu
  • 10 g másla
  • 100 g bílého jogurtu
  • 80 g fazolových lusků
  • 2 malé plechovky tuňáka
  • 2 vejce
  • 1/2 lžičky prášku do pečiva
  • estragon
  • libeček
  • petrželová nať
  • horká voda
  • sůl

Postup přípravy

Ovesné vločky smíchejte spolu s kuskusem a zalijte minimálně stejným množstvím vroucí vody. Přidejte sůl, máslo a nechte odpočívat (počkejte, dokud vločky s kuskusem nevsáknou veškerou vodu). Poté do směsi vmíchejte jogurt, prášek do pečiva a bylinky. Hotovou hmotu přelijte do pečící formy; navrch přiložte kousky tuňáka a fazolové lusky. Zalijte rozšlehanými vejci a poklaďte kolečky mozzarelly Galbani. Pečte v troubě při 180 °C asi 30 minut. Servírujte nakrájené ve formě trojhránků.