150 g balení Galbani Mozzarella Mini
300 g rajčat
200 g tomatového pyré
200 ml smetany na vaření
500 ml vody
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 červená kapie
1 cibule
1 stroužek česneku
snítka čerstvé bazalky
čerstvý rozmarýn
čerstvý tymián
pepř
sůl
Na dvou polévkových lžících olivového oleje orestujte najemno nakrájenou cibuli spolu s tenkými plátky česneku. Přidejte pokrájená rajčata s červenou kapií, sůl, pepř a nasekané čerstvé bylinky. Nechte povařit zhruba 10 minut, poté vše zalijte vodou. Do takto vytvořené směsi vmíchejte rajčatové pyré. Polévku vařte do změknutí všech přidaných surovin. Na závěr rozmixujte ručním mixérem a pro zjemnění přilijte smetanu. Ozdobte mozzarellou Galbani a lístky čerstvé bazalky.