Mozz chutné recepty

Slaný cuketový koláč s ricottou

Obtížnost Nízká
Doba vaření 30 - 45 minut
Počet osob 4 osoby

Ingredience

1 balení listového těsta

3 cukety

1 cibule

500 g ricotty Galbani

2 vejce

mozzarella Galbani – cubettini

sůl

pepř

Postup přípravy

Cukety nakrájejte na malé kostičky a cibuli nadrobno. Společně je osmažte na olivovém oleji dozlatova. Hrnec stáhněte z plotny, vmíchejte ricottu a nechte vychladnout.

Mezitím si rozválejte listové těsto a vložte ho do zapékací formy, která je vyložena pečicím papírem.

Vejce prošlehejte, osolte, opepřete a vlijte do cuketové směsi. Lehce promíchejte a rovnoměrně rozložte na těsto do formy. Posypte mozzarellou cubettini a pečte 30 minut při 180 stupních.