Ve velké míse rozmíchejte vajíčka, přisypte parmezán, špetku muškátového oříšku, sůl a pepř. Zapékací mísu čtvercového nebo obdélníkového tvaru vyložte pečicím papírem a vajíčka do ní vlijte. Dejte zapéct do předehřáté trouby na 15 minut a 180 °C. Mezitím nakrájejte mozzarellu na plátky a dejte stranou. Chřest omyjte, oloupejte stonky a vařte v hrnci špičkami nahoru zhruba 10 minut.
Na pánvi orestujte nadrobno nakrájenou cibuli a šalotku, přidejte povařený chřest spolu se lžičkou vody z hrnce, ve kterém jste ho vařili, osolte, opepřete a nechce vařit dalších 10 minut na mírném ohni. Obsah pánve následně přendejte do mixéru a mixujte, dokud nezískáte hustou a krémovou směs. Omeletu vyndejte z trouby, rozložte po jejím povrchu plátky mozzarelly a překryjte chřestovou směsí. Opatrně zarolujte, zabalte do potravinářské fólie a dejte chladit do lednice. Servírujte studené.