• 400 g filetů z tresky
• 2 balení mozzarelly Galbani 125 g
• 100 g strouhanky
• 1 stroužek česneku
• 4 rajčata
• 150 g oliv
• petržel
• sůl
• pepř
• olivový olej
Nasypte strouhanku do mísy a přidejte do ní nasekanou petrželku a česnek, osolte, opepřete a promíchejte. Rajčata a mozzarellu nakrájejte na kostičky a olivy přepulte. Tresčí filety ponořte nejprve do olivového oleje a následně je obalte ve strouhance. Zapékací mísu s víkem vyložte pečicím papírem, na něj položte tresku, přidejte rajčata a olivy, přiklopte a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Po 10 minutách sejměte víko, zasypte mozzarellou a pečte dalších 5 – 7 minuty. Servírujte teplé.