500 g kapusty
1 balení Galbani Mozzarella kostičky na zapékání (Cubettini)
1 vejce
1 červená cibule
bazalka
olivový olej
sůl a pepř
50 g parmazánu
200 g listového těsta
Na drobno nakrájenou kapustu vařte ve vodě asi 4 minuty a poté ji zceďte. Na pánvi rozehřejte olivový olej a opražte cibuli do zlatova, poté k ní přidejte bazalku a kapustu a vše vařte 10 minut. Mezitím v misce rozšlehejte vejce s nastrouhaným parmazánem tak, aby vám vzniklo husté těstíčko. Osolte a opepřete. Formu na koláč vyložte papírem na pečení, vložte do ní těsto a nezapomeňte z něj vytvarovat okraje koláče. Poté na těsto vložte připravenou kapustu a posypejte mozzarellou Cubettini. Nahoru nalejte parmazánové těstíčko. Koláč vložte do předem rozehřáté trouby a při teplotě 200°C pečte 40 minut. Hotový koláč nechte před servírováním vychladnou.