Mozz chutné recepty

SMETANOVÉ FUSILLI S RAJČATY, RUKOLOU A MOZZARELLOU

Obtížnost Nízká
Doba vaření 30 - 45 minut
Počet osob 4 osoby

Ingredience

  • 350 g těstovin fusilli
  • 100 g rukoly
  • 100 g ricotty Galbani
  • 20 g parmezánu Galbani
  • 125 g mozzarelly Galbani
  • 50 g cherry rajčat
  • olivový olej
  • máslo
  • sůl a pepř
  • 2 stroužky česneku

Postup přípravy

Na rozpálené pánvi zpěňte máslo a opečte omytou rukolu. Přidejte ricottu, parmezán, sůl a pepř a promíchejte. Směs vložte do misky, přilijte trochu vody a rozmixujte tyčovým mixérem. Stroužky česneku nakrájejte na plátky a opečte na olivovém oleji. Přidejte nakrájená rajčata, osolte, opepřete a stáhněte z plotny. Na rozpálenou pánev vlijte olivový olej, přidejte uvařené fusilli, rukolovou směs a promíchejte. Hotové těstoviny nandejte na talíř a dozdobte plátky rajčat a mozzarelly.