250 g listového těsta
300 g cukety
250 g tuňáka
250 g ricotty Galbani
300 g Galbani mozzarelly kostiček na zapékání (Cubettini)
1 cibule
1 vejce
5 lžic strouhanky
sůl
pepř
olivový olej
Cukety oloupejte a nakrájejte na kostičky. Na pánvi rozpalte olivový olej a kostičky smažte 3 – 4 minuty. Do mísy vložte tuňáka, vejce, ricottu, strouhanku a cibuli a všechno to zamíchejte. Po spojení všech ingrediencí směs ještě osolte, opepřete, přidejte trochu olivového oleje, půlku balení mozzarelly cubettini, opečenou cuketu a promíchejte. Formu vyložte pečicím papírem, na němž rozložte rozválené listové těsto, rozprostřete směs a pečte při 180 stupních 20 minut. Následně přidejte zbytek balení mozzarelly cubettini a dejte zapéct na dalších 5 minut. Po částečném vychladnutí můžete servírovat.