500 g vepřového masa
1 balení mozzarelly Galbani 125g
300g rajčatového protlaku
1 cibule
1 stroužek česneku
sůl
pepř
oregáno
bazalka
mouka
olivový olej
Maso nakrájejte na plátky, potřete olivovým olejem a obalte v mouce. Mezitím na velké pánvi rozehřejte asi lžíci olivového oleje a maso na něm nechte pár vteřin zatáhnout. Poté do stejné pánve přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Cibuli osmažte dozlatova a poté přilejte rajčatový protlak a nechte vařit 5 minut. Osolte, opepřete, přidejte bazalku dle chuti a dalších 10 minut vařte. Poté vložte maso zpět do pánve a vařte jej v omáčce asi 5 minut, maso rovnoměrně obracejte každé 2 minuty. Nakonec maso přikryjte na plátky nakrájenou mozzarellou a posypejte oreganem. Maso v omáčce vařte ještě dalších 5 minut a poté ihned servírujte.