1 balení listového těsta
1 balení Galbani Mozzarella Cubettini
1 cuketa
0,5 kg brambor
1 vejce
stroužek česneku
větvička rozmarýnu
mléko
strouhanka
extra panenský olivový olej
sůl
Brambory očistěte a uvařte je i se slupkou v osolené vodě. Mezitím nakrájejte cuketu na plátky a v hrnci rozehřejte lžíci oleje a cuketu orestujte spolu s česnekem. Přidejte sůl, půl sklenice vody a asi deset minut poduste pod pokličkou. Hotovou cuketu nechte vychladnout. Těsto rozválejte a vložte do dortové formy, posypejte strouhankou a dejte péct do předehřáté trouby na 180°C po dobu asi 10 minut. Zatímco se peče korpus, připravte si náplň. Uvařené brambory oloupejte a nakrájejte na drobné kostky, vložte do misky, polejte trochou oleje, osolte a posypte jemně nasekaným rozmarýnem. Smíchejte s cuketou, vejcem, mlékem a mozzarellou Cubettini. Z trouby vyjměte hotové těsto a rovnoměrně jej naplňte připravenou směsí. Formu s koláčem vložte zpět do trouby a pečte na 180°C asi 25 minut. Koláč servírujte ihned, ještě za tepla.